در این روزهای پایانی سال که همه به دنبال به پایان رساندن کارهای نیمه تمام و هزار داستان دیگر هستند شاید از یوگا حرف زدن خیلی مناسبت نداشته باشد اما شاید کتاب یوگا با رنگها بتواند عیدی خوبی برای کسانی که دوستشان دارید باشد.
من اهل خرافات نیستم اما اهل نشانه ها حتما هستم. وقتی در کمتر از بیست و چهار ساعت دو بار کتاب یوگا با رنگها به تو هدیه داده میشود بیآنکه منتظرش باشی، حتما نشانه ای در کار است. علی الخصوص برای من که مغزم خاموش نمیشود و شبانه روزی در حال کار است. (الزاما البته کار مفیدی از جناب مغز سر نمیزند اما لامصب دست از کار هم نمیکشد)
کتاب یوگا با رنگها از سری کتابهای باشگاه مغز به شما فضایی میدهد تا از شر همه چیز خلاص شوید، حتی خودتان. مثل روزهای کودکی شما را به دنیای رنگ و بی خیالی میبرد. پر است از نقاشیهای بی رنگ با جزییات مختلف. یک دست ماژیک یا مداد رنگی و یا حتی یک مداد سیاه کافی است تا یک ساعتی سرتان گرم شود. همه رنگها خوب هستند و هیچ قانونی هم وجود ندارد.
در مقدمه کتاب آمده است:
وقتی چند دقیقه کار اجرایی نکردن بدون خاموش شدن را برای مغزمان فراهم میکنیم شبکه ایی از نقاط مختلف در مغزمان روشن میشود که به آن شبکه حالت پیش فرض میگویند. فعالیت این شبکه برای مغز ما مزایای بسیار زیادی دارد. هنگامی که این شبکه روشن میشود آرامش خودشناسی و خلاقیت بیشتری پیدا میکنیم. اما اگر نخواهیم منتظر لحظههایی شبیه لحظه کشف ارشمیدس در حمام بمانیم چطور میتوانیم خودمان این شبکه را در مغزمان فعال کنیم و از اثرات خوب آن بهره ببریم؟
کتاب یوگا با رنگها برای کسانی که، تحت فشار و استرس هستند، در تنظیم هیجانات خود موفق نیستند، خلاقیت خود را از دست دادهاند و یا افکار آزار دهنده رهایشان نمیکند توصیه میشود.
خیلی جالب بود
من این فضا رو وقتی به ظرف شستن مشغولم تجربه می کنم. چون یک عملیه که سر سوزنی تخصص و تمرکز و توجه نمی خواهد. به خاطر همین من خیلی راحت شروع به فکر کردن می کنم.
البته تا به حال هم فکرهای خوب زیادی زیر دوش به ذهنم رسیدن
البته می دونم که شما و دوستان می دانید ولی من باب یادآوری می گم
کلا تکنیکی هست به نام ۳b برای زمانی که روی مسئله یا ایده ای فکر می کنید
basketball
bathroom
bedroom
این تکنیک میگه توی این مدت سعی کنید بیشتر بازی کنید، حمام برید و بیشتر تو تخت باشید و بخوابید
به نظر میاد این بسکتبالش رو دکتر فیض بخش پیشنهاد داده 😉
همه اش مربوط به کتاب کارآفرینیه دکتر فیض بخش هستند